Anbefalinger

Vi lever av og for god service og en positiv opplevelse av tannlegebehandlingen!

For å forsikre nye så vel som eksisterende kunder at vi tar service og inntrykk på alvor, er vi tilstede på det anerkjente nettstedet legelisten.no for vurdering av helsetjenester. Her kan du selv gi oss en vurdering, hvis du ønsker å anbefale oss eller gi oss råd om forbedring.

Husk at du ellers kan ringe oss på 32 83 41 13 eller sende oss en e-post – eller benytte deg av kontaktskjemaet for å bestille time.

Omtaler fra noen av pasientene våre fra Legelisten.no:

Er veldig glad for at jeg får være pasient hos Reidar. En utrolig flink og oppmerksom tannlege som også ivaretar meg som pasient på en helt utrolig måte, så her kommer jeg til å fortsette som kunde så lenge jeg har behov for tannlege!

Legelisten.no, 17. januar 2017

Jeg har benyttet Reidar i mange år og er svært fornøyd med jobben han gjør. Han ser muligheter, er nøye og har god kvalitet på sitt arbeide. Jeg har ALDRI hatt problemer med det han har gjort og det gjør at jeg aldri har vurdert å bytte tannlege.

Legelisten.no, 12. januar 2017

Jeg har vært kunde hos Reidar i flere år. Han er svært dyktig. Han tar seg god tid og er veldig grundig. Resultatet har blitt helt perfekt hver eneste gang. Selv om jeg bor i Oslo med flere tannleger i umiddelbar nærhet velger jeg å reise til Drammen og Reidar fordi han yter en enestående service. Anbefaler Reidar på det sterkeste.

Legelisten.no, 8. januar 2017